Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

Sue 33

No ja som mala konzultacky koncom juna.. A opku mam 6. Juna 2013 :( strasne neskoro:( budem dufat ze sa nieco podari.. Ja idem aj na nos :) takze to bude sranda :)

Mery NR

aaaach, do šľaka, mne to avelane stretko zajtra nevychádza. musím poobede so starším na tréning a nestihla by som. a tak by som sa aj ja pokochala :-)užite si to baby!
mali ste si dať zraz v Bille pri mraziarenských boxoch bez podprdy :-)) hneď by ste sa spoznali a chlapi v NR by mali zážitok :D

bibi001

Rozalka

rozalka ja mam 375 anatomicke ale u kazdej holky to vyzera inak, kazda ma iny zlaklad a tak :) ak chces mozem ti poslat foto na email ak este nemas pristup do galerky..

Lucia83

Tomaska

Nemozem prist lebo kym pridem a s maloucestovat a tom naspat. Vies to by bolo viacej nervov nez osohu.
Tak Vam prajem zajtra peknu prsnatu seansu.
A hlavne vyzistuj a pomagaj a infosky napis.

sue33

menndy a sunny 323,
Cakali ste na termin, tak strasne dlho, alebo sa vam nieco uvolnilo??? Mne dal termin az v lete.