Chcem sa spýtať, či niekto neviete, ako prebieha lekárska posudková komisia pri priznávaní invalidného dôchodku.Sú tam nejakí lekári, ktorí sa pýtajú otázky? Na čo sa mám pripraviť?
Ďakujem
Komisia - invalidný dôchodok
no super...sice to asi nebude vela eur,ale aspon nieco:)
dali mi 45 a po dvoch rokoch mi to stupne na55.ale kolko budem mat penazi to musim počkat na vymer z blavy.
no nemam slov,ze ti vynadali...ale lepsie ako cakat este dva mesiace,nie?neverim ze by ta volali hned dalsi tyzden...
aj ti povedali kolko asi dostanes?kolko ti dali percent?
no hned na začiatok som dostala dobru hubovu nakladačku zato že som pisala do blavy.ale mam to schvalene .aj mne teraz ostava čakat na vymer z bratislavy.ale bolo mi povedane že do mesiaca možno do troch tyždnov no a peniaze by podla zakona mali prist 10dni od doručenia vymeru no ale uvidime aka bude skutočnost.no ale najlepšie na tomto je že posudkova sa dušovala že som bola aj tak o tyžden narade ale moja mama sa tam bola pred 2 tyždnami pytat a jej povedali že o2 mesiace kto klamal?
riana no ako si dopadla?
riana,no to je super,drzim palce!!!Som rada ze ti dali tak rychlo termin:)
Tak zajtra napis,mali by ti povedat vysledok hned na komisii.
Ja teraz cakam na oficialny papier z ustredia,to trva mesiac a nez pridu peniaze bude jun...:(
ni-ka mam problemy s dvomi platničkami v križovej oblasti jedna mi praskla vytieklo mi jadro a druha je vysunuta a tlačia mi na nerv.Cela bolest mi ide do nohy.a na komisiu idem už zajtra hned mi volali dam vediet.
nirv..
7.4.13 , 09:02 dodatočne odpovedám,ja nemám plný iba na 45% ( zatiaľ ) a pracovať na plný úväzok s mojou diagnózou by bolo veľmi ťažké,nakoľko ja sa cítim tak vyčerpaná a proste nevládzem aj preto sa snažím nájsť prácu na 5-6 hod.ale ako vidím v Ba nemožné:(
riana,super,som rada ze som pomohla:)parada tak daj potom vediet ako si dopadla!drzim palce!!!
a co ti vlastne je,ak mozme vediet?to si davas prvu ziadost?
ni-ka velke dakujem pisala som im tam a hned rano sa mi ozvali a aj posurili idem na komisiu tento mesiac,maju toho vraj vela a inac by som bola na rade az o dva mesiace.ešte raz dakujem dufam že mi to dobre dopadne.držim palce tym čo tiež maju taketo trapenie.