Komisia - invalidný dôchodok

r-i-a-n-a

fifipierko samozrejme toto všetko som odovzdala všetky doklady .čakam kedy ma predvolaju na posudenie.a stale nič.žiadost mam v pieštanoch podanu a aj moja lekarka tvrdi že to tam trva dlho.ale z čoho mam žit to nikto nepovie.a to nieje všetko 25.4.2013 som mala ist na operaciu do blavy a aj tu mi 3 dni pred nastupom do nemocnice zrušili termin a novy mi nedali že mam čakat budu mi telefonivat.

nirv

Tak ja neviem, aký máte vzťah, ale ak mu môžeš pomôcť a si ochotný, a ak ma on záujem tak skúste dačo poriesit. Môže si vybaviť aj protialkoholické liečenie, veď to platí štát. Tam bude mať stravu a ubytko. Ale musí chcieť, no.

nirv

Asi neni ani schopný si nič vybaviť, čo? Príbuzných nemá? Či kašlú na neho? Niekto by mu mohol robiť opatrovnika a povybavovat mu to. Alebo môže niekoho splnomocnit.

nirv

Nie je to celkom tak...ak by si spôsobil úraz pod vplyvom, a na základe toho je invalidný, tak áno, ale ked chlasce celý život, je to jednoducho choroba

j11

Co viem, tak robieval len na dohodu, cize ziade roky mat nebude, ale dakujem za radu. Teraz ma napadlo, ze ludia, ktori si problemy zapricinili sami, tak maju aj tak dochodok krateny o polovicu, ak sa nemylim. Cize by mu to pomohlo ako umartemu zimnik.

j11

Na co by ludi volali furt pred komisiu? Lebo su diagnozy, kde sa predpoklada aj uplne uzdravenie. Vozickara asi nebudu volat pred komisiu, aby posudili, ci nahodou nezacal chodit.
Mam na vas jednu otazku. Moj velmi dobry kamarat je tazky alkoholik. Mohol by si poziadat o invalidny dochodok? Nema absolutne ziaden prijem.