Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

Toho skrecka mi je luto....minuly mesiac sme to riesili so sestrinymi detmi.Sestra ma chlapca a dievca tak dostali aj skreckov samca a samicku este som sa smiala ze budu predavat mladata ale samcek zdochol a bol z toho velky plac teraz sa biju o jedneho...

ethel

možno si nie úplne doliečená,treba oddychovať.Ale aj tak povedz dr.,že sa ti zle dýcha,radšej choď aj na plúcne vyšetrenie....a ozaj dnes mi aj škrečok zdochol chudáčik,takže aj to ma dnes ranilo...Ktovie čo robí slušný muž,ale čítala som ho na nejakých témach dnes...hi

aja25

Boze ja taky sportovec s velkym srdcom a teraz budem mat problem s dychanim ...to si niekdo urcite na mna zasadol a nechce ma pustit a mysli si ze ma zadusi...hi,hi
Co asi robi slusny_muz?Ani nas nepozdravi....

ethel

troška som sa odmlčala-telefón...ak sa ti ťažko dýcha tak by to bolo treba vyšetriť,ale je to oslabené a teda ti dávam ZÁKAZ cvičiť..hi

aja25

mala som podobny problem z bankou ale bolo to za rok 2003....a tieklo mi zo zubov taka som bola vytocena......Najlepsie bolo ze chudak ten chalan co to riesil za to ani nemohol a zlizol si to....No ale dostala som sampus a ospravedlnenie potom som si to vycitala ze som bola taka furia...no ale bola to ich chyba

aja25

Pocuval priedusky mam ciste ved som ani nekaslala.....Len mam fakt pocit ze sa nedokazem zhlboka nadychnut.RTG mi robili ked som mala zapal pluc....ale toto je ine ...uvidim aky bude krvny obraz.....mozno si to len nahovaram