Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ajka a na RTG si bola? Neopováž sa zajtra cvičiť!!!To môže byť oslabené dýchanie po chorobe,ale môže to byť aj zápal priedušiek...A počúval ťa doktor dnes?
Chuda moje....brrr.Asi uz maju vsetko v archive!Mozno to zle zauctovala pani na mestkom urade....len tie vybavovacky okolo toho....jajaj
Ethelka mam trosku problem s dychom nemozem sa celkom dobre nadychnut.....ako kebymi dychala iba na polovicny objem....moze to byt z chripky? Dnes som sa na to bala MUdr opytat lebo zas by ma prehanal kade tade....Nevies co by to mohlo byt?
:-)))ako sa mám? Dnes som veeelmi nahnevaná na mestský úrad v mojom meste...bola som zaplatiť za psa a oznámili mi,že nemajú zaplatené za 2005-2006.Tak som sa nahnevala,bežala do banky v ktorej som to platila a tam mi nevedia poskytnúť info o zaplatení v týchto rokoch...v stredu sa tam pôjdem opäť vybúriť,lebo v tom majú bordel...a vyberám už dva dni dovolenku na leto-BG.
mam o nejake kilecko menej ale zacnem asi pilatesom tak to nebude narocne....Doktor mi dal spravit krvny obraz...tak dufam ze nic mi nebude..hi....A ty ako ako oddychujes ?..mas este kopec casu do 16-teho...:-)
ahojček Ajka,a už sa cítiš dobre? Nie si slabá? Srdiečko netreba zaťažovať...
Cavec ethelka uz je to dobre....uz nemam teplotu tak spekulujem ze zajtra uz vybehnem trosku sa rozhybat lebo ma mrle zeru...
ahojte zlatíčka moje...som rada,že ste sa obe ozvali...Ajka už si zdravá? Elisska ani ja som s tebou dávno nebola...hi
Ajka, najlepsia je Magnezia, ako mala som pijala Baldovsku. Taketo vody su zdrave, nasi maju lekara, ktory je velka kapacita a vravi to. Ja vodu bez bubliniek pit neviem. Nechuti mi a tie mineraly su dolezite. Tie sodovky su velmi sytene, priatel hovori, ze to nie je dobre na zaludok, ale radsej vypit liter takejto vody ako len deci. Ak taku nemam po ruke, tak radsej nepijem...
Ja som tiez bola mineralkova ...teraz pijem hektolitre caju bilinkoveho/aj ked nemam chripku/....da sa na to zvyknut...