Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

no elisska ale mineralky nie su to najlepsie....uz len kvoli tomu obsahu mineralov .viem ze ak sa to neobmiena a minerlnych latok je viac zatazuje to oblicky...Stolova voda bez bubliniek je asi najvhodnejsia...ale nie som v tomto odbornik len som to niekde citala.Ja parky velmi nemusim po jednej exkurzii v bavorsku...tak to boli parky fuj!

elissa

ajuska, aj ja verim trochu na osud. Vies, clovek moze urobit vsetko pre to, aby si splnil sny a ciele, ale trosku v tom hraje rolu aj stasticko a tak... Nieco na tom bude. Americke parky: nuz, ako rada by som si pochutila na spisskych...Kupujeme hovadzie, ale nie je to celkom to prave, ale da sa, predtym sme mali morcacie...Ja som rada, ze tu dostat hladku muku, v polskom obchode aj polohrubu, tvaroh, kakao a podobne. Mrzi ma, ze mineralne vody tu nie su, v polskom obchode su priserne drahe, v americkych len take s nizuckym obsahom mineralov. Cely zivot som pila mineralky, tu dostat len sodovku: cistu vodu s bublinkami...

aja25

Jeej ahoj elisska z tej prace si nic nerobim stale si hovorim ze ten "najvyssi ma so mnou ine zamery"...hi.Ja som optimista aj ked s tou blbou chripkou ale lepsi sa to...ako chutia americke parky?Ten sneh ti nezavidim na Slovensku to vyzera uz na jar aspon tu na dolniakoch.Ale taky gycovy zapad slnka na Havaji to musi byt BOMBA!

elissa

V prvom rade chcem pozdravit vsetkych chatujucich. jananana, myslim, ze chripka to nebola, len nejaky typ virusu, nemala som ziadnu teplotu a preslo mi to rychlo. Mam silny imunitny system, nebola som chora 4 roky (ani nadchy), tak som zapanikarila, ale nastastie som uz uplne fit. Mne nevadi, ze sa tu rozbehol myslim, ze prijemny pokec, lebo na moju otazku som dosiahla ozaj vycerpavajuce odpovede a nasla som si tu kamaratov. Aj tak je vsak mile, ze si sa ma snazila zastat. Mrzi ma, ze mas chripku, treba hlavne vylezat.
Co mam nove ja? Robim si parocky na ranajky, dnes je sviatok (Lincolnove narodeniny), tak som doma a aj zajtra som doma;) priatel si zajtra berie volno, aby bol so mnou, tak sa dnes musim naucit na stredajsi test z linguistiky, aby som sa mu mohla venovat. Vikend prebehol super, dobre jedlo, viac menej sladke nicnerobenie a my dvaja, takto to mame najradsej. Vcera vecer sme pozerali nejaky dokument o Havaji, bolo to pohladenie na dusu v tejto kose. Ozaj, prvy sneh tu napadol 1. decembra a dnes je zase nasnezene, uz to lezie na nervy, nech uz skonci zima! Ajuska, nic si z tej roboty neboj, prilezitosti vzdy budu. V kraji, v ktorom byvame zije strasne vela ludi. Otvorili tu obchodak a prihlasilo sa 15 000 ludi na 500 pozicii...Velka konkurencia...Nastastie sa na nasej skole stale konaju nejake akcie, kde pridu potencialni zamestnavatelia hladat zamestnancov, tak verim, ze nejaku robotu po skole najdem. Vsetkym zelam prijemny zvysok dna, ethelka, s tebou som dlho nehovorila...

kikina

Máš pravdu, ale vidíš vadí to tomu kto má chrípku, mňa To len zarazilo, že sa k tomu tak postavila, myslím že si tu môže písať každy čo chce, a vyjadriť svoj názor...

kikina

Pre Jananana, nechápem prečo by sa oni dvaja nemohli baviť o tom čo im je blízke ,nikde nie je napísané že sa musiať držať len témy. Keby sa bavili v každom riadku len o nadche tak určite by ju dostali :o(....... len toľko k téme nádcha

jananana

Počujte, Vy dvaja, to bolo fakt ohromné, tá Vaša diskusia, len škoda, že mimo problém. Vy si kecajte niekde inde, ale nie tam, kde je reč o nádche. A ozaj, milá Elissa, podľa mňa si prežila obyčajnú chrípku, a nádcha bola len jej sprievodným príznakom. Chrípku mám teraz aj ja, tak viem, ako Ti je........ čau

ethel

ok....tak len doobeda..hi..budem pomaly končiť,idem si niečo počítať...a možno sem ešte dnes nakuknem...takže zatial sa maj krásne a vychutnaj si tú samotu v dome...páááááááááááááá