Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ale budeš netovať aj doma?
asi pojdeme na Velku Racu...
no ja pride domov 31 marca, lebo tu mi konci kontrakt a potom mozno zas v juni pojdem...uvidime zalezi na dohode...Hi
a kde sa budeš lyžovať? Takže Velká noc doma? To je pekné....koláčiky,klobáska,samé mňamky od mamičky..hi
no ja chcem ist domov...a uz sa aj tesim uz som si bookol aj lyzovacku na velku noc...Hi..tak dufam, ze bude sneh
aha...hi...ty to raz určite rozlúštiš...a potom budeš slávny slovák v UK..hi
no to bolo to finalne ale ved nevadi, nemoze sa vzdy len darit...treba aj nejake neuspechy, inak by to nebolo take zaujimave...
to mi je jasné,ale vtedy ti dačo nevyšlo a mala som pocit,že to bola čiastočka z toho celku...
Ethelka to neni take lahke vyriesit za par dni....uvidim ako vyjdu dalsie experimenty...
kôstky ani ja nemusím...hi..a čo ideš dnes riešiť? Ozaj ten pracovný problém sa vyriešil?