Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
kašli na to...dnes som si kúpila propolisové tablety,dcérka to odmieta a ja po zjedení som zistila,že mi to umŕtvilo dutinu úst..to je akože normálka?
a kde si to pisala nemozem najst to ironicke tvoje druhe ja
ale ja som si to všimla...prepáč,nemyslela som to tak...to bolo moje druhé ja..hi
ja som si nevsimol...Hi
prečo sa pýtaš?Mám pocit,že som sa ironicky prejavila..
co sa stalo...Ethleka?
...ahojte,chcem sa ospravedlniť,ak som včera urobila niečo inak ako som chcela...hi...Ajka si mi narobila chúťky s tvojim ranným príspevkom...Eliska možno ak ho menej rozmiešaš......Slusný sorry...
Elisska skus nastruhat do vajicka syr.....vcera som odisla bez rozlucky tak dobre ranko vsetkym...
ethelka, no ved mocim, mocim;)))))
elissska:-))))si zlatá,ja to musím odolejovať na servítke,lebo neznášam mastné veci..hi...neobaluj chlieb v múke!riadne ho omoč vo vajíčku...