Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

tak nejako to bolo aj u mna slusny_muz ale namiesto mozzareli bol eidam a na zaver kecup....nemal mi kto kupi rajciny a papriku tak postacil kecup...a tiez mnam

ethel

no u nás som plakala len ja,aj som sa ho pokúsila resuscitovať,ale dcérka mi povedala:Mami ukludni sa,neplač,veď už bol starý atrpel,už ho nepreberaj...Tak som nevedela,či sa smiať,či čo..hi..on mal rekordné 4 roky a už dva razy som ho zresuscitovala..hi..nemal už ani srsť,čistý senior..ale ešte máme a kúpim si aj rybičky

aja25

dane za domacich maznacikov sa platia v januari aspon si myslim...neviem ci si to teraz mesta neurcuju sami....a ty si to vkladala na ucet alebo to bolo prevodnym prikazom z uctu na ucet?