Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Caute, no do horuceho oleja to davam (davam len tak, aby neprihorelo, cize malo), ale neviem, ci to netreba obalit aj v muke, ci take nieco. Idem sa uz ucit. mam upratane a navarene. To sviatkujem, co? ethelka, ty si pisala, ze davas vyprazane maso odkvapkat na servitky. I ja tak robim- s fasirkami, vypraznym masom, plackami (az sa z huby prasi:)))
...strata...niekoho...hi
a hlavne musis davat chleba do dobre rozohriateho oleja...Hi
elisska-brmbolce sa mi urobia,keď ho omáčam dlhšie..hi:-))) Si zlatá..že brmbolce..hi..hi
ajka, haha, mne prislo tak smiesno po tvojom poslednom prispevku. Tak sa mi nechce ucit na ten test:( ethel, tu sa to vola francuzsky toast, ked na chlieb vo vajci das dzem. Chcela by som sa spytat, ako sa to robi, aby z toho chleba ovisali take vajickove opecene brmbolce. Furt myslim na to, ake sme mali doma a zabudnem sa mamky spytat, ako to robila. ja len chleby omocim vo vajicku. Este taka pikoska: minule leto na vdakyvzdanie sme boli u znamych a priatel ma nahovoril, aby som na ranajky urobila chlieb vo vajci. Ten chlieb nebol najlepsi, ale samozrejme, ze ma pochvalili, ale humor je v tom, ze jeden znamy si k tomu zobral pribor a potom sa pytal, ci mu k tomu zakusku nedam lekar. Brrrr. Ja som sa nanho usmiala a pokvapkala mu to kecupom. Haha.
:-))))on práveže na mňa počkal do 7:00,ešte mal apnoické pauzy...za psa platím 1000...penále nedajú,lebo im stihnem povedať,že mi mali poslať upomienku..hi
Pocuvaj ten skrecok urcite vystihol kedy nebudete doma a radsej to zabalil rychlo sam lebo sa bal ze mu zacnes davat elektrosoky ....prepac moja to mi tak napadlo..inak mi je to luto
a mňa učili na jednej chate dať si na to lekvár..hi..zdvihi sa vám žalúdky?Aj mne sa,ale je to celkom fajn..Ajka-je to choroba z povolania,ja som ho za tie štyri roky fakt dva razy prebrala,raz keď ho moja malá nekŕmila týždeň a raz keď ho omylom podchladila..
Potvrdenka je uz urcite v kosi ?!Tak to bude asi problem.....NO drzim palceky......aj na nohach.Dufam ze ti mesto nevyrubilo penale z omeskania?!Ja som platila za kokra 380 skk...Dufam ze ty neplatis viac ?!
ahoj Ethel..