Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ja som sa naozaj usmiala..takéto niečo mňa nedokáže rozhádzať...hi...čo bolo dnes na obed?
ethelka treba sa len usmiat...nad vsetkym...no nie (ina tema)
šikovný si....a ďakujem,ale dnes ma nik nerozhádže(iná téma)..ale si super...
no vela roboty...este aj teraz popri tom nieco robim...
dnes super..vybavila som dovolenku na leto,obehla obchody,vybavila asi 5 návštev...a čo ty?
Hi,...no ja som videl med s propolisom...to moze byt celkom dobre...Hi...ako si sa mala doma?
príbalový let.je inou rečou,ktorú našťastie ovládam,tam napísali že aj 3xd môžem...a má sa to cmúlať,tak ten medík v ústach si pri tom neviem predstaviť..hi
myslis ze uplne staci....ale pozri na pribalovy letak...mozno by bolo dobre to podavat trosku s medom...aby to nebolo take agresivne...nie?
no to je ok,ale mne to znecitlivelo...ako často to mám papať?Stačí 1xd?
no tak propilis ma antimirkobialne ucinky, tak je dobre aspon si si vydezinfikovala ustnu dutinu...