Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ahoj a ved som to uz pisala....skoncila som druha.....Ale nic to...bol to len pokus o zmenu...mozno este nie je ten spravny cas....
Ahoj ajka, ozaj este si nepovedal ci sa uz oyvali z toho pohovoru...
A je fajn ze si si lespie pospala...
Slusny_muz ked budes robit tie palacinky tak najprv vymiesaj vajicka s cukrom a potom postupne pridavaj mlieko a muku aby si mal cesto pekne hladke.Bola som na jednej kalciovej inekcii trosku lepsie som sa prespala tuto noc.Dik ethel za povzbudenie aj tebe slusny _muz to bude urcite preto.
tebe určite:-))...
ok, vyskusam, dufam, ze sa podari...Hi
ja to robím od oka,ale tebe stačí 0,5 l mlieka+150-200g múky...
no ja dam aku mam...a na kolko mililitrov mlieka?? Zajtra si spravim....Hi...kupil som si aj dzem..
..hi...ty si podarený,minul si povolanie...hi...Ja dávam hladkú a jedno vajce,trocha cukru a štipku soli...
hmm...palacinky by som si aj dal...aku muku treba pridat do mlieka na palcinky...?
teda to je ale riešenie...hi...ja som sa dnes opalacinkovala...