Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
EThel V -Penicilin 500 a predtym to bolo nejake svinstvo Thea...a neviem ako dalej take velke podlhovaste...fuj uz ma od nich boli zaludok ....aj lekar vravel ze si mam dat min.1 mesiac pauzu a popracovat na imunite.
Ahoj Elisska,jasné že ja som v pohode...aj palacinky som robila ako ty dnes....hi prajem ti krásny deň...
Slusny muz, dakujem za pekne poprianie k Valentinovi. My to bojkotujeme (tak, ze nedame obchodom zarobit a nic si nekupime prave na ten den), aj Vianoce- nekupili sme si ziadne darceky, mesiac po Vianociach sme sli do obchodu a kupili tie iste veci za polovicne ceny...Ostatni este stale splacaju, pred Vianocami je vsetko hrozne drahe. Aj napr. taky pomarancovy dzus stal bezne 2 dolare a tesne pred sviatkami siel na 6...Zelam vam pekny den, idem si spravit ranajocky- opeciem slaninky:) A potom robim palacinky a sosovicovu polievku a musim aj vybavit zopar veci. Mame uz kupene letenky domov!!!!! Po dvoch rokoch uvidim rodicov a oni konecne uvidia mojho priatela, sa velmi tesim. Ethelka, ty si ok? Nic nove? Ajka, mrzi ma, ze si chorucka. Ja som uz rok a pol nebola u lakara na preventivke, v skole mame nejake zdravotne centrum, tak tam zavolam, ci nerobia krvny obraz, viem, ze robia Pap test (to vsetko zadarmo), tak sa objednam...
to ma mrzí Ajka,vidíš hneď sa mi to nezdalo....:-( Už vieš prečo som ti zakazovala cvičiť?Aké atb ti predpísali? Propolis už papám aj ja .....hi
Ethi mam riadne chytene priedusky,zas nove ATB....ja za z toho asi nevyhrabem....to uz je druhykrat od oktobra...budem s tym musiet nieco robit!!!Zacnem s tym propolisom ten ste spominali ze je dobry na imunitu...
Ajka,zvýšené leukocyty svädčia o zápalovom procese v organizme...takže si stále chorá....som zvedavá čo ti povedali...aj ja sa ozvem až večer..
Ahoj ethel s tym dychanim mam stale problem. Takze idem na to RTG a mam nejake divne leukocity/zvysene/neviem co to znamena snad lekar vysvetli....Co sa to tu deje?....Ozvem sa vecer idem si to obehnut
no ved to je jedno co si mylsia druhi....a hlavne na nete...
...reagovala som len preto,lebo nerobím nič zlé,čím by som niekomu,koho mám rada ubližovala...si kamarát ako AJKA a ELISSKA...
ok, tak pekny vecer este...pa pa