Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ajka,prečo si sa nedala popočúvať pneumológom,aj inú liečbu by si dostala...Z atb bolieva žalúdok a keďže si prednedávnom doužívala atb môže sa ti objaviť aj candida...Musíš teraz vela oddychovať,čajíky prieduškové piť,na žalúdok dáku Fatru ale vyperlenú...
ajka tak skore uzdravenie a prosim Ta daj si oddych s cvicenim, slub mi to....
Teraz nie je vhodna doba na cvicenie pre Teba, organizmus je vycerpany...
Dakujem za pomoc....Pozdravujem aj ethelku
No musim zajst alebo niekoho vyslat mame taky maly obchod pri namesti z vyrobkami z medu,propolisu a materskej kasicky...
Pre vsetkych...tu je stranka na tzv. apiglukan:
Baby treba si davat pozor na zdravie, to mame len jedno. Ja viem lahko sa to hovori. Dolezite pre zdravie a imunitu je samozrjeme aj pohyb (to hlavne pre Ajku, hovorim), ale nemenej dolezita je aj strva ktoru prijmame a stres.
Treba velky prisun ovocia a zeleniny, a samozrejme stimulanty na imunitu. Ajka Ty by si mohla vyskusat priprvaky od firmy Plueran (na baze B-D-glukanu) alebo aspon pravidelne si davat med obohateny mateskou kasickou. Dokonca v lekaranach dostanes aj med obohateny o B-D-glukany - vyraba to nejaky pan z ciech...skusim najst info na nete...
Ahoj Ethel.Hej obvodak a dostala som vyplach zaludka
ze zanedbavam svoje zdravie....Ja si nikdy nepamatam nazov liekov je to samí icin,...micin...ticin...a krabicku som vyhodila lebo som ich douzivala...ale nie je mi dobre pobolieva ma zaludok....Ahoj slusny _muz hej nie som vobec Hapy
Ahoj aj tebe S.M....Bojím sa o Ajku...Si jediný,kto bol celý čas zdravý...hi..má to niekto ale šťastie...hi
Ajka,neviem dešifrovať čo si predtým užívala...hi...Teraz ten penicilin...no uvidíš či to zaberie..To ti predpísala obvoďáčka?
Prijemny vecer prajem...vidim, ze ajka nie si na tom bohvieako dobre...lekar ma prvavdu...mala by si asi na urcity cas ombedzit cvicenie a zacat sa venovat trochu zdraviu....