Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

no to sa neprevali....ono je to len o tom ze mi je trosku smutno...ale to je normalne...dam si neico sladke..mnam....to urcite zaberie...Hi

ethel

to ti verím,preto tu stále žijem,tam kde sú moji najmilší...tak zavolaj domov,kamoškám,pokecaj s niekým blízkym...a choď dnes skôr spať aby sa to neprevalilo..

slusny_muz

no to ti verim ja mam tiez rad ked som medzi ludmi...ale aj s rodinkou....teraz by som chcel byt doma...sa vyvilt na gauc, a len tak si pustit dobru muziku...prisla na mna nejaka melancholia...Hi

ethel

ano niektorí ti veru nepovedia nič...ale ja som vždy taká dotieravá,že mi všetko musia vysvetliť...a ozaj mám sa fajn..a teším sa zajtra do roboty na ludí...hi

ethel

Ajka neboj sa,myslieť budem na tvoje zdravie a doma sa povenujem naplno...Ja mám velké srdce a je tam vela miesta....

slusny_muz

Ahoj Ethelka, ako sa mas? Zajtra uz do roboty. No este k tomu co si pisala...ono je tazke sa pytat na nieco ked ani poriadne nerozumies co Ti je. Ludia sa spoliehaju na doktorov, ze im vsetko povedia a zial oni toho vela nenahovoria (cest vynimkam)...

aja25

Jaj a zabudla som na elissku....Ahoj a napis co dobreho ranajkujes ked budem mat rano chut tak sa inspirujem....Ethelka dakujem ale staci polointenzivne aby zostalo aj tvojim nablizsim a tebe.....To bude O.K....aspon si zoberiem ponaucenie