Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
a samozrejme 2 deci kvalitneho cerveneho vina denne
no hlavne asi med a actimel.......Hi
..hi..zaujímavé..hi..mohlo to byť dobré skoro ako v Mexiku..hi...tebe v prevencii zaberá asi ten actimel...hi
ahoj Ethelka, hej zdravi sme teda aspon ja....akurat som dorobil fasirky, ale nemal som struhnaku tak som pouzil popucene chipsy.
Ahojte,dúfam že ste zdraví....hlavne Ajka naša chorôbka....Elisska,ja by som nevetrala-to musela byť super vôňa...hi
Zelam pekny vecer, sice, vy asi pekne spinkate. Priatel mi siel do posilky, tak pisem. Dnes sme varili pol dna gulas (7,6 litrov!!), cely dom nam vyvoniava, hori uz druha vonna tycinka, aj sme dlho vetrali. Haha. Inak nic nove nemame, vsetko ok. Vsetkych vas pozdravujem, dufam, ze sa mate dobre.
Prave pred par dnami tu bola slecna z Brazilie, ohladom ubytovania, tak sme pokecali a prave je tam karneval, hmm...to by som tiez isiel pozriet....
Ty si svetobeznik!!!! ....Okrem tej zahrady mam sen navstivit Braziliu...Nemas nejakeho spolubyvajuceho z tej strany tvarila by som sa ako batozina!....hi..a uz fakt utekam
ok, tak pekny den, pa
hej je ale aj cinania ho robia, a smozrejme tvrdia ze to je ich povod. Cina moze byt pekna, snazim sa nieco vybavit tak aby som isiel aspon na par mesiacov tam robit...cez moju spolubyvjucu. Ak by dostala grant tak by som tam isiel...Hi