Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Tak pekne oslavte Novy rok a nech nie ste ako prasiatka...hi..pomalicky pojdem uz sa mi dohrnuli...
Susi...hi preklep...
Susu nie je japonske jedlo?...Cakam kamosku s malym....tak sa tesim...Asi budem varovat
roka prasiatka....Hi. No neviem pojdeme asi spolu k jednym znamym, urobia nejake cinske dobroty, susi, a tak...dufam, ze to bude celkom pekny den....a ty co planujes, ides citat knizku, pozerat TV???
No tak to by som zvladla aj ja...hi...A cinsky spolubyvajuci ta cim prekvapi ked ma ten Novy rok...podla cinskeho kalendara to je rok...?/prasa,koza,potkan/.Cina je zaujmava krajina na Cinsky mur by som sa rada isla pozriet....
No nedje o nejaku taku klasicku tortu, ale kupil som korpus, takze je to jednoduchsie, skor ide o taky kolac: takze korpus na to vylejem puding a dam vseliake druhy ovocia, aby to bolo pekne farebne, kedze uz ide jar a zalejem zele. Servirovat budem so slahackou...Hi
No ja sa ucim cinske recepty, len oni maju svoje prisady, ktore beviem ci zizeniem v BA
jaaj bude vam veselo...hi.Normalne si si trufol na tortu?Tak to ja si trufnem len na nepecenu piskotovu....Ale ja zas tortu ako zakusok nemam v laske...Asi ta uz pasovali na kuchara-cukrara.Spomenula som si na toho kuchara z Pysnej princeznej...hi
ahoj ajka. No musis to nejako vydrzat, ja viem slniecko je velke lakadlo, ale musis byt 100 % fit. Je fajn, ze sa mas uz lepsie...
No cakam na spolubyvjuceho dokym sa zobudi a idem na nakupy a dnes robim tortu, kedze je dnes novy rok podla cinskeho kalendara...a palacinky asi zajtra....Hi
Ahoj slusny_muz uz je to lepsie.Neviem ci zaberaju ATB alebo tie kalciovky.Dobre sa mi zacalo dychat len mi je smutno ze musim byt zavreta doma a vonku je tak krasne!!!Ides dnes robit tie palacinky?
ahoj ajka, hej myslim, ze som prisiel na koren veci....Hi..ako sa mas ajka, uz torsku lepsie....?