Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
elisska to budes kolegyna so slusnym_muzom.....bude s teba vyskumnicka!!!!Slusny_muz dufam ze sa ti ta analyza dat podarila.....Nechces namiesto toho komplikovaneho softweru nieco jednoduchsie napriklad... gulockove pocitadlo....hi.Prajem prijemny vecer
Pozdravujem vsetkych, este jeden predmet a mam volnoooo. Fuuu. Profesor fyziky ma vybral, aby som robila jednu vedecko-vyskumnu prezentaciu na univerzite, tak drzte palce. ethelka, ja tiez robim cesto na palacinky od oka. Poznam to podla hustoty- ako sa taha po naberacke. Cukor nedavam. Dnes som posledne dve palacinky zabalila priatelovi na obed. ajka, rychlo sa vyliec, mas pravdu, zdravie je prvorade, lebo ked sa clovek neciti ok, vsetko ostatne ustupuje do pozadia...Tak majte vsettci supracky vikend. Papa
no ajka, nie to len s analyzou dat...jeden software...priserne komplikovany...
Hej nieco ti nevychadza ako ma...vytiahnem mikroskop?
slusny_muz ak by to bol len stres z prace tak mi to nevadi ale stres zo zlych medziludskych vztahov tak v takom pripade to nema vyznam...jej ahoj ethi mne kalciovky nevadia mohla som sa rozhodnut ci ich budem pit alebo pojdu do zily.....Dycha sa mi ako tak....
no robim, ale som z toho na nervy...
Ahojte....Ajka,nenepísala si mi či sa ti už lepšie dýcha...Calciové inj. ja nemôžem,lebo sa bojím všetkého čo sa podáva do žily...hi..Viem že je to nepochopitelné,ale to teplo z calcia mi nerobí dobre...hi...Slusny_mužík čo porába?
NO zdravie je teraz prvorade, ale stres bude vzdy. Niekedy je dobre mat pozitivny stres, clovek viac spravi ako ked stres nieje...
No najprv ma to stvalo ale v pohode. Kazda prehra stve...ale fakt este asi nedozrel cas.Teraz sa musim dostat zo zdravotnych problemov a potom budem skusat dalej....Lebo mi ten stres v tejto praci nerobi dobre...
prepac ale asi som to prehliadol...no nevadi aspon si si vyskusala a nabuduce to vyjde na 100 %...