Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

No to musi byt zaujmave pit ryzove vino po domacky vyrobene.....Vsetci ste v poriadku ziadna otava?V telke nedavali ziadnu mimoriadku...takze budete asi o.k....hi

aja25

Ahoj ethel uz som o.k....Dokonca pracujem ....skareda kopa papierov na mna cakala..fuj.Elissa kto zjedol tu hrbu gulasu mali ste party?....Slusny_muz dufam ze ta po tej oslave Noveho roku neboli hlava...Vsetkych vas pozdravujem!

ethel

to teda bol...Ale boli sme na to dve 56 kilové osôbky,takže ok...ani som nevedela že v strese mám takú silu..hi..

ethel

priznám sa že nič,lebo v sobotu som sa zotavovala po ťažkej nočnej,hrala som sa na vzpierača a dvíhala 150kg...hi