Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no ved som idelany....:-)))
slusny muz, ty si teda dobra hora:) majte sa zatial dobre, este sem nakuknem. Zatial si nedavam teda nic, pockam, co napise ethelka.
Ved ty mas idelane chlapske miery!!!!
ajka, hej, som stihla, ale nevyzeram super chudo, ozaj, aj prsia mam (nejake:), nie som palicka, ale z lekarskeho hladiska, nie vizualneho by mi pomohlo 5 kil nahodit. nahodim, ked jem casto a pravidelne, ale...niekedy sa mi nechce ist si nieco uvarit. Uz ale koncim, je desat rano a este som neranajkovala.
ja mam nejakych 85 kg...a 192 cm, takze som pre Vas ako velky brat...Hi
Elisska pozeram ze ty si velmi miniaturne vydanie! Ja mam optimalne 53....a teraz sa necitim velmi dobre ked som tak schudla tak sa trosku prikrmujem ...hi,hi...viac
slusny muz, poznam canesten, poznam vsetky pripravky, viem, ze by som mala brat oralne fluconazol v prvy den periody aspon pol roka...Hadam najdem niekoho, kto mi to predpise, vracia sa mi to kazdych par mesiacov...Tu take kremiky dostat bez receptu. Len ma zaujima, ci si mozem dat ten krem pred tym sterom.
ajka, 4 kg, preboha, to by som bola ako tien. Mam nejakych 42 kg, u nasich som pribrala na 44-45, musim zapracovat.
raz za cas ma trapi mykoza, pijem v podstate len pomarancovy dzus, jem dost sladke, tipujem, ze je to z toho a akurat teraz mam slabucke priznaky, ked mam ist na ten pap, uz som nemala 2 mesiace nic...je to otravne.
No ten popol je symbolika. JE to akoze popol s kriza....a nasleduje 40 denny post. Ludia by sa mali vyhybat vellym zabavam, prejedaniu sa a tak....
Na mykozy je fajn Canesten krem. Je ucinny. Ale tam v amerike asi bude mat inne oznacenie, neviem
Pod 50 kg by mali mat vykrmovaci post!!!!Ja som teraz schudla 4 kg pocas tej blbej chripky tak uz som ho zahajila!!!