Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

ajka, post? Aj ty, co maju pod 50 kg?;) S tym suhlasim, ze sa vsetci raz obratime na prach, aj ked sa mi to nepaci. Ja by som chcela zit vecne, zivot ma bavi, skoda, ze sa to neda...

aja25

Jeej eliss cavec.Ten popol znamena prach si a v prach sa obratis aby na to clovek pamatal....v takom duchu...lebo teraz by mal nasledovat 40 dni post.

elissa

ahoj slusny muz. Palacinky i placky treba robit na teflonovej panvici. Ani oleja potom netreba davat vela. Aj tu ludia chodili po centre Chicaga s popolom na cele:) Mne to bolo vtipne. Co to vlastne znamena? Este mam taku otazku intimneho charakteru na vsetkych:v pondelok som objednana na PAP test, bohuzial mam slabe svrbenie-mykoza. Mozem ho aj napriek tomu v pondelok absolvovat? Mozem pouzit krem miconazole nitrate?

aja25

No ahooj slusny_muz.Tak ty si robil trhance a nie palacinky...hi...Mal si si panvicku potriel maslom nechat rozohriat a potom pekne robit palacinku za palacinkou.....Pozeram ze v Anglicku maju pekne tradicie ...

slusny_muz

Ahojte damy. No nejako sa miname...a inak sa mam celkom fajn...v utorok som robil palacinky. Lebo to je taky zvyk v UK, ze den pred popolcovou stredou robia palcinky. Vsetko som spravil ako ste mi hovorili, ale panvica bola proti, takze sa mi to tam pekne prichytavalo. Musim si pozicat lepsiu panvicu...ale inak chutovo boli velmi dobre....mnamka.
Bol som vcera v kostoliku, dali mi kriz z popola na celo a isiel som dom...Hi...tak pekny den Ajka, Ethelka a Elisska.

aja25

Tak to mate ludkovia velke stastie!!!...a nejde ani o postup.Staci ked chces svoju pracu ktora ta bavi a vlastne uz ani nebavi z toho stresu!..Je to fakt velmi neprijemne...A inak ako sa vsetci mavate nejako sa miname...