Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

Ahoj Ajka,Elisska a Slušný mužík...Teda Elisska ja som toto asi ešte nezažila,neviem prečo si niektorí ludia myslia,že povolíme vzáujme postupu...

elissa

ajka, doliec sa, moja, nech ti vzrastie imunitka, potom uz budes cvicit, ked budes uplne fit. Nezabudni na vitaminy.
Dnes som tomu hlupakovi povedala, ze som zaneprazdnena, nemam cas a bohuzial (haha) na prezentaciu cas nebudem mat. Rychlo som to vybavila, kym este v ucebni boli studenti, odporucala som sa a odisla. je to humus a biznisacky profesori su hadam sami chlapi (hlavne aziati), tak budem davat bacha. Dufam, ze sa ethelka aj slusny muz maju dobre. Idem si dat obed a potom uz na autobus a konecne domov.

aja25

Eliska nechcem ta strasit ale stretnes take hyeny urcite treba sa obrnit a nedat sa!!!Mam podobne skusenosti ako ty preto si hladam novu pracu...Ethel necvicim musim sa doliecit aj sama citim ze este nie!!!!

elissa

ajuska, ten obrovsky hrncisko s gulasom sme mali na balkone a poctivo sme jedli niekolkokrat denne, vcera sme uz dali zvysok (par litrikov:)) zamrazit, aby sme sa neprejedli. Este vcera sme ho mali po celom dome:) ethelka, tak a z mojej "vyskumnej prezentacie" zislo. vazeny pan profesor, kandidat vied sa ku mne vcera velmi nevhodne spraval- siahal na mna:(((( No poviem ti, skoro som sa pozvracala a pol noci ma to matozilo...este ze mam super priatela, jemu som sa vyrozpravala, on povedal, ze s tym clovekom sa mam stykat maximalne na vyucovani, ziadne pokeci po hodine a ziadna prezentacia...haluzim, co mu zajtra poviem, ze na to sympozium nepojdem, ale snad nieco vymyslime, ked prietel pride z roboty domov. Som strasne pohorsena aj vydesena zaroven...Hajzel jeden. Verbalne obtazovanie som zazila v predoslej robote (minuly rok som mala pracovne vizum), kedy ma hnusny tucny Zidak- sef- nukal, aby som si sadla na jeho kolena...Poviem ti, ja by som teda nemohla byt modelka alebo cosi podobne, nemala by som na take daco zaludok, uz teraz sa obavam, co stretnem za chlapske hyeny v oblekoch v robote, ked skoncim skolu:((

ethel

Ahojte.....Ajka si ma potešila,že si ok(ti to super rýchlo zabralo).Ale ešte NECVIČ..hi..stavím sa,že si neodolala a už si bola..hi..Elisska sa nám učí....Slusný_muž lúska záhady...hi