Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
...to je ozaj fajn oddychovka...a tá tvárička je tiež čačaná,ale to asi len ženám niečo hovorí...hi
Ajka vazne si brunetka s modrymi ocami...??
...a ethel...nevadi...
Slusny _muz Oxford nie je skola pre zrakovo postihnutych tak si myslim ze tí tvoji kolegovia vidia a vedia...hi...dobru
Paolo Nutini
..hi..nevadí,keď sa tlačím o 22 bryndzov.haluškami??..ii..
Ale dufam ze to CD je aspon vesele....?Pomale pesnicky u mna vyvolavaju depky,lutosti a ine stavy ked som smutna pocuvam vesele a naopak....Opatrujte sa tu idem si lahnut tak zas niekedy...pa,pa
Ja viem Ethelka a ajka, ale viete citim sa dlznikom ludom ktory ma sme dostali, je to tazke sa sem len tak dostat zo Slovenska....ale boh vie ze robim preto dost....jednoducho sa nedari tak ako by som chcel ja...
Paulo-to nie je ten čo si raz poslal ten klip so sestričkami pri bazéne?..hi...
Ty si sa im už určite zavďačil,vela si im dal....oni to určite odceňujú.
Ale uz je to lepsie, to som mal vtedy taku blbu naladu uz som to predichal a doknca aj kolegyna moslinka (vzdy taka odmerane) dnes sa bavila aj mi doniesla vodu a dala zakusok....tak to ma potesilo...aj sme sa ohadzovali s loptou v office..bola sranda...