Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
tak a teraz ja:-(((
pa, dobru
možno si raz pomeníme maily..hi...dobrú noc...
NO uz by si mala ist, tak pekne snicky, aj by som Ti posla kartu z Oxfordu...nech mas pamiatku..hi
hej to len ta prva eforia z toho ze to nevyslo...ved ja sa stale smejem. DOlzeite su ine veci v zivote....
...ejejej zase mi to tu preskakuje...asi pôjdem spať,ja totiž ráno vstávam 5:30...takže na záver..som rada,že je ti lepšie
hej pochopil som, lebo ty zajtra ides do roboty...hi...uz sa tesim na SLovensko...velmi....hovori sa ze po pol roku pride taka kriza ze clovek chce ist domov...ja nemam krizu ale cim to je blizsie je to krajsie...
ináč farba mojich vlasou je pôvodne tiež hnedá,ale čo žen apre muža neurobí,keď ho lúbiii
nie,dnes chcú podaktorí ludia využiť to,že nemusia ísť skoro spať a môžu používať svoju druhú lásku-pc,alebo prvú? Nemyslím tým seba...hi
mas bodik, nie aj hnede sa pocita....Hi...dont worry