Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ozaj dnes nieje zaidny vyjazd do ulic???
dobre nazveme to technické príčiny..hi..tak čo mám bodík?čo je modré to sa počíta?
Ethelka neboj vsimol som si...ale z technickych pricin som ako prve zareagoval na ajku (ak pochopis mas bodik)...Hi
...a s čím sa mám pochváliť,ja som sa tiež opísala..hi...ale mňa nebolo vidno kôli hnedým očiam..hi...a rada ostávam v ústraní....
No ethelka nemusis byt taka skromna...come on...aj ty sa musis pochvalit
..hi...Ajka je určite veeelmi peknááá..a aj dobrá a slobodná...a naša!
Hi...ok aj ja vam potom poviem svoje idoly...teda jeden uz viete brunetky...a ako vidim pisem si nielen s milymi ale vyzera to ze aj s peknymi damami...Hi
..z torty vela neostalo,aj jednohubky sa pojedli..hi...O idoloch sa Ajka pokecáme ešte...
OK ajka, ved to bolo len tak naokraj...Hi
JAAJ chlap nema byt na pozeranie chlap ma byt pouzitelny!!!!Tu nejde o vyzor ale o vela veci vzajomne pospajanych .....ale na fotky fesakov sa pozriem rada ale doma by som ich nechcela ....pokecame o idoloch nabuduce...pa,pa