Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aljoška

Pripájam sa k vám dievčatá.Už len pri čítaní tej témy o zvracaní mi je zle.Ináč ja meriam 152 a váha v rozmedzí 55-57 kg.To som "tučko" pri Vás.Ale nie.Ja som spokojná a naštastie nemám stým problém ked priberiem kilo,kilo hore dolu.No a čo som mala robit ked som 3 či 4 roky dozadu počas jednej zimy pribrala zo 48 na 60 kg?Potom prišla choroba,po nej sa váha ustálila na tých 55 a stým som spokojná.

ethel

Potrebujú pomoc...teda nech rozmýšlam ako chcem,mala som ťažké detstvo aj mladosť do 19,ale nech ma napadlo kadečo,toto ani raz.A vieš prečo?! Nemala som čo jesť.Trpieť hladom dva dni,mať len čistú vodu,to by som im priala,aby pochopili načo má človek tráviacu sústavu.

aja25

jaaaj boze ethel konecne normalny nazor!!!!Tie baby su uplne mimo!Co je pekne na kostrach?...Chapes ma trebars170cm ....49 kg a ona je tucna...Mna to velmi rozculuje ale aj tak si myslim ze je to kvoli nedostatku lasky k sebe samej .Tie dievcata potrebuju pomoc!

ethel

ajka,ja som pribrala po vysadení hak,ale už sa to ustálilo a ja mám čas zbytok života dostzať sa do normálu 55.Aj keď si myslím,že po dieťati a v tomto veku a pri tolkých zákuskoch som v pohode...hi..a kým sa ešte páčim mužom..hi..tak je to v pohode..a keď sa prestanem,tak poznám ešte aj takých,ktorým sa páčia tie obéznejšie...hi..takže som rada,že som zdravá-to na margo témy zvracanie..hi

aja25

Tu dlzku ti zavidim!!!!Ked ja mam dobreho kadernika a vzdy ma tak super ostriha potom som jeho chodiaca reklama a ked ho navstivim znova vycita mi ze sa nezastavil tolko mal zakaziek...hi...A pri tvojej vyske si v pohode...Ja ked som zacal s HAK este som 2 kg schudla...hi...ale ja som divna....

ethel

teda ja som oproti tebe buchta-164/57.vlasy čierne po desiate rebro..hi..-momentálne,oči hnedé...A cvičím aby som bola ako kedysi pred HAK-55 kg.

aja25

Som tmavovlaska/vlasy uz pod ramena/ s modrymi ocami...vyska 165 a teraz horko tazko naskriabanych 50kg....ale pracujem na tom aby som 3 kg pribrala....poznavaci znak stale sa rehocem....hi..aj ked som trebars nervava....POtom ked to rekapitulujem tak si pripadam ako pako...hi

ethel

..no vidíš a takto sa ja ťapa vždy bojím o každého.Teda o takých na ktorých mi záleží.Zvláštne,že ste cudzí,neviem ako vyzeráte a aj napriek tomu sa bojím aj o vás...Ajka ako vlastne vyzeráš?Vlasy a tak...hi..