Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

Ver tomu ze kazdy neuspech ta posuva k uspechu....hi.Hlavu hore nemas poruke zmrzlinu alebo cokoladu?Mne take pomaha...aspon na chvilku...hi

slusny_muz

Ale aspon mam krasne CD-cko a pustam si ho...poznate Paolo Nutini....je super krasne pesnicky, velmi slavny mlady muz in UK...
Ale svte ma to preto lebo mam len 4 tyzdne a chcel som sa zavdacit vsetkym ktorym ma sem dostali, peknymi vysledkami..

aja25

Veda je uz taka!!!Ved tebe sa to raz podari!Fleming takisto nevynasiel penicilin za noc!!! Viem ze to cloveka stve ale pride dalsi tyzden a ty na to prides!!!!

slusny_muz

nieje som v depke, len skalmany, ze som bol nesupesny....asi som bol zvyknuty vzdy vsetko vyriesit, ale toto je nocna mora....

slusny_muz

Ale prcovne som uplne vybuchol, neviem co sa deje najradsej by som si to na niecom vybil...nevysli mi experimenty, je to des, uplne vsetko na ruby ako doteraz vychadzalo...a to som bol tak blizko...som smutny...teraz by som potreboval niekoho pri sebe...fnuk...