Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ahojte...jej ajka ty si brunetka s modrymi ocami...hmm....take sa mi velmi paci....dnes mam velmi zly den....
No ale zdanie obcas klame ethel....a duracelky sa tiez obcas vybiju...hi...ale beriem to sportovo!!!
Asi sa pojdem natiahnut uz ma zmaha pismenkovanie...hi...Ethel nemaj strach s_m niekde zuruje s cinskym spolubivajucim....hi Dobru noc zelam....
ty si taká fajn cielavedomá,energická...ty dosiahneš svoje..teda ja toto jedno neviem...
Pohodicka .....bolo to cez agenturu ..tak to bol len taky preklep.Dostala som 2 ponuky tak uvidim....hi
..jéj skáču mi písmenká...
Vidíš to ma takto pekne nanapadlo Ajka.Ten pohovor dnes ako dopadol? Nehgovor konkrétnosti-pfuj..pfuj..aby sme neporiekli..
Aljoska presne tak majme sa radi take ake sme ...Telo mame jedno ine uz nedostaneme!A navzdy mat 20-30rokov nebudeme a v zivote nas stretnu aj vaznejsie problemy ako jedlo.Ved jeme preto aby sme zili a nie zijeme aby sme jedli!
aljoška,tak sa mi to páči..
Jaaj ja som hladom netrpela nikdy.Ale teraz naposledy ked davali dokument o koncentracnych taboroch tak mi tie zabery velmi pripominali zabery z tych prehliadkových mol akurat ze v taboroch ludi tyrali hladom a dnes to robia pre "krasu"! tak sa mi to zda dost zvratené!!!