Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
:-))))))))))))))) ok? dačo ma hreje na srdci...
ok Ethelka tak teraz sa na mna pekne usmej-lebo ak sa neusmejes tak sa ani ja! :-)
heha myslim ze podstata ostava taka ista-musim skocit vedla k sebe-neviem zeny co je dnes s vami!
Brunuška..to preto,že ťa mám rada,chcem aby si bola vesela a šťastná..a keď ťa čítam a vidím,že si,tak sa teším aj ja..
nepomoze mala uprava:
robme druhym to, co chceme,aby robili oni nam?
nemyslene dvojzmyselne.
tento druhy vyrok povzbudzuje k pozitivnej aktivite ktoru mozme prejavit.
rozdavas lasku a dobro Ethelka zkade chodis-aj mne si velmi pomohla a nie raz! Zelam ti z celeho srdiecka aby sa ti to v zivote milion krat vratilo! ale viem,ze sa ti to vrati-kazde zlo ci dobro sa nam raz vrati.
mam ta rada tak nebud smutna-bo ani nezaspim!!! :-)
vieš možno tak vraciam aj ja svojej maminke,že som nebola tam,keď odchádzala...tak jeje touto formou posielam pozdrav..
samozrejme,že si ťa čítam,lebo ma zaujímaš...:-) a ja sa tohto "hesla"držím už viac rokov....a preto sa cítim dobre...
kiez by bolo ovela viac takych anjelov ako si ty-jedneho by som si priala pred rokmi mat pri mojom ocinovi,aby ludia nemuseli umierat sami,aby ich ktosi naposledy pohladil a dal im pocitit lasku a nehu a to ze ich zivot stal skutocne za to.
to jediné ma teší...