Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
jeej to som rada ze to niekto aj cita a niekto si to aj vezme k srdiecku-keby tak cinili vsetci ludia svet by bol nadherny-nemyslis?
ja som fajn stale :-)
odchadzali stastni z tohto sveta, pocitili ludsku nehu a lasku,odchadzali s usmevom na perach a s pokojom v dusi.a to len vdaka tebe!!! uz je dobre Ethel-uz ich nic netazi,neboli.
...dnes si sama povedala:nerobme druhým to,čo nechceme aby robili nám...preto činím tak,ako by som chcela aby raz činili somnou...
Brunuška,ja som šťastná,len preto lebo viem aký mi venovali pohlad keď som odchádzala...nič nie je krajšie,ako urobiť niekoho aspoň na chvílu šťastným....už im je dobre..to ma teší...a ty sa neopováž mať zlú náladu,si fajn keď si šťastná...
na smrt si nikdy nezvyknes- Ethelka vies co si ty urobila?nadhernu vec-ved hovorim anjel-kiez by kazdy mohol mat v poslednych minutach svojho zivota pri sebe takeho uzasneho a nadherneho cloveka ako si ty!Raz pride cas kazdeho z nas-neni v nasej moci zastavit to ani to zmenit.
to je ako zakliate-ked mam konecne ja dobru naladu,pozitivne myslenie-tak vsetci okolo zacinaju byt smutny.ale tak ja to pre vas urobim-kludne hodim tazku depku-len budte veseli a stastni. Hlavne ty Ethelka-snad ta cosi alebo ktosi rozveseli.Ty moj zlty anjel :-)
celý deň som vkladala všetko zo seba do dvoch úplne cudzích ludí,venovala som sa len im,aby im bolo čo najlepšie...vedela som,že zomrú,ale chcela som,aby si tento svet aj cez zahmlené oči pamätali čo najkrajší.Keď už nepomáhajú lieky,je to o citoch,pohladenie,držanie za ruku...a teraz mi volali,že zomreli..:-(( Som silná a pripravená na takéto situácie,ale stále mám pred očami pohlad...:-(((
no a mozem? vas tu predsa nenecham!
to ta nemalo polozit ale pozdvihnut Ethelka!!! sakra musim tam zajtra nastolit poriadok! aku spravu?velmi zlu?
ty si už mala spať...práve som sa dozvedela správu,čo ma rozladila...a keď som tak kukala na tie vaše dep.kočky tak ma to zmohlo..
Ethelka preboha co sa deje? ty a zla nalada,smutok???