Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

Ethi smrt patri k zivotu a je to asi jedina istota ktora postihne kazdeho.Myslim ze smrt ako taka nie je zla
zle je umieranie a tebe sluzi ku cti ze pomahas ludom to utrpenie zmiernit!!!Mas pekny zmysel zivota aj ked tazky...

slusny_muz

Ahoj Ethelka, tak zas na striedacku aj ked moje problemy su asi neporovnatelne s tym co zazivas Ty.
Je to strasne, ked ludia okolo umieraju, mozno nas to trochu nehava lahostajnymi lebo sa to netyka nasej rodiny, blizkych. Aj ked podla mna a ja sa to snazim aj tak pochopit, ze sa netreba bat smrti, az tak, je to prirodzene. Treba ist vzdy dalej, vzdat uctu, venovat spomienky ale treba ist dalej...
No ale uz som sa rozpisal a je neskoro hodin, idem spinkat, ethelka zajtra popiseme...tak zatim pa a dobru nocku...

brunuska

je to velke,blondave a vyskerene???
tak to budem ja :-)))) ale nielen ja- aj tvoje dobre skutky-ty nas zlty anjelik!