Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
:-((
tak ak mozem aj ja..slusny muz vela vela stasticka a uspechov-pracovnych aj sukromnych!
Bolo mi ctou....velmi pekne dakujem za pozdrav prajem vela stastia na Slovensku!!!A velmi to neprehanaj s nicím zlata stredna cesta!!!!...hi
Dobre ranko damy. Chcem len napisat, ze pomaly koncim s prispevkami...HI..finishujem s robotou a hlavne musim nabrat po vecerecoch fyzicku ked chcem nabehnut na nejaky poriadny rezim v BA. Tak ak budute mat nejake otazky ohladom imunostimulacie, medu,propolisu, alebo len tak pokecat, popripade budete nieco potrebovat vybavit na Kramaroch...rad sa k nim vyjadrim..moj kontakt je: pugynko@yahoo.com
Majte sa krasne a specialne pozdravujem modroocko..HI...pa pa
Ahojte damy. Ethelka prepac vcera mi padol net. Neboj, iba Ajka je moja favoritka, ja som jej verny...Hi
Elisska prajem skore uzdravenie...a davakj si med s materskou kasickou nabuduce a budes immuna voci chorobam...
tak to ti bude dobre zajtra...hi..ale pozor ak má modré oči..hi...V nočnej som si čítala,čo ste si písali..hi..si ma pobavil...
Mnam termix..to som uz nemal dlho...mne ked som bol maly chutil termix a tzv. milacik. Mnam to boli dobroty. Zajtra som pozvany na veceru ku kolegyne...Hi...tak som zvedavy co dobre navari....
..hi..a ešte na termixe..hi...chcela som sa trocha prečistiť....
Ahoj Ethelka, na mlieku???
Ahoj slusny_muz,nie,dnes nie....doma si to lepšie užijeme...hi..A ja som dnes len na mlieku(len tak),takže by mi alko neurobilo dobre...hi