Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No ved to asi ze si original....asi by som mal ist hladat smerom na Trnavu...:-)))))
Ale kompliment pekny...dakujem ...uz som sa naucila dakovat a necervenat sa...hi
Slusny_muz ja som asi len jeden model...hi
....mozno len vizia.
pekny kompliment som vystruhal??? :-)))))))))
citala som eti....Pocuj ty budes mat pamat ako slon ked to neresetnes!!!
jeje modrocko prislo.....hladam si podobny typ dievciny ako je modroocko....este som nenasiell....
jééééj ahoj modroočko,aj tebe som napísala mail..
my by sme tak nedopadli,lebo máme iné názory na život..hi...puzzle som v sobotu doskladala pre dcérinu spolužiačku..hi teraz nemám čo..
hej a vy si tu kecate bezo mna....Ahojteeee
Inak som si vsimol ze sa to ti nejako rozhadalo....vo vedlajesj teme...asi ponorkova choroba....myslis ze by sme aj my takto dopadli....ja myslim, ze nie...:-)))))