Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
hej schody su, ale predsa len cerstvy vzduch a slovenske hory....to je ine...
Tak si pekne uzi tance..dobru noc
este raz dobru noc
A nemas tam aspon schody ?....to bol pokus o zart aj ked chaby....hi
No drahy je v zahranici cez vikend ale ja mam jednu akciu s babami v telocvicni tak sa tesim spolocenske tance latina a tak mame dojednaneho lektora tak som zvedava ako to dopadne...
Tak dobru noc zas niekedy...pa
ja by som rad vybehol do hvor, lebo tato rovina ma tu ubija...na nejaku turistiku..
NO ved to hovorim treba sa najskor vyspat potom najest napit a potom sa da fungovat takze ja si pojdem teraz lahnut zrekapitulujem den a som..."mrtva"!....dobru noc ti prajem...a ethel tebe na nocnu posielam tiez jednu dobru....pa
takze teraz uz tak normlane ziadne vykyvy...aky mas plan cez vikend, len cvicenie, ci idete niekam s drahym..??
ja som raz tahal mesiac tak ze 5 hodin spanku kazdy den a inak vsetok cas v labaku...ale stalo na dve veci...robil som basic chyby...
no ale ja potrebujem 8 hodin spanku aby som fungovala normalne....hi