Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
moja mamka dava aj mak, len trosku, ale to som tu nevidel...taku makovu s visnami jaaajj to by som si dal hrozneeee...
hej nezabudnem...
...a škoricu...
no vidíš,prechádzka po meste,fajná mńamka,dobrý film a krásny deň...hi...nezabudni vajíčkom potrieť..hi
No pozem zajtra v Tescu ci take nieco budu mat....a kupim jablcka a spravim....mnam...to bude pochutka....hi
:-))))téééda,ty máš chute ako ja.Čína je super.Samozrejme taká origoš!Koreniny mám doma asi 100 druhov...nosí mi to brat z Prahy...a tú štrúdlu robím z lístkového..tak upeč spolubývajúcim...hi...
robis s litkoveho cesta nie? Hej to neni problem spravit. Ja som sa naucil par dobrych cinskych receptov od mojich spolubydlicich....take mnamky...
tak si sa teraz trafil...hi..lebo štrúdlu robím najčastejšie...hi...jablkovú,ale dávam do nej aj kokos...to je potom mňam...hi.To by si si aj ty vedel urobiť....hi
no kolacik by som si aj dal...na vianoce som si pekne nalozil, teraz az neviem kedy..az v aprili....
Taku dobru strudlu...mnam....jaj mam chute...milujem sladkosti...Hi
oprala som včera,navarila dnes a zajtra upracem,ale až poobede povysávam,keď sa manžel vyspí...a dalšie varenie až v nedelu..hi..+ dáky koláčik...hi
nie teraz som si povedal ze budem vikendovat...pojdem pozriet do mesta trosku, asi si umyjem a prekontroujem bycikel....a tak ako kazdy vikend, pranie, varenie, upratovanie....ale to asi aj Ty...Hi