Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

zlato moje dokonalé,ďakujemza čas ktorým si mi spríjemnil tento večer...som ti vďačná ani nevieš ako...prajem ti kráááásne sníííčky o slovensku..hi

slusny_muz

no tak to sa celkom mas dobre...
Mila Ethelka,

nastal cas, ktoreho sme sa vsetci bali, ale neujde pred nim nikto z nas, cas odpocinku v postielke.....tak sa pomaly lucim a nejako to do rana vydrz, resp chod sa dobre vyspinkat....bru nocku

ethel

to ja by som si najskôr presurfovala a potom sa pýtala...ešte že sa už nemusím...hi...a mám aj taký aj taký...ako sa rozhodnem...hi

ethel

ja sa len smejem nahlas,aj ja som bola neznalá,ale pripisovala som to tomu,že ma na to nemal kto pripraviť,ale teraz sú toho plné noviny,knihy,..kdeže bolo vtedy Bravo po slovensky alebo česky...hi