Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no vidis...ved o nic nejde...nejlepsie prekonas prekazku ked sa smelo postavis k veci...
zlatý,proste si to vychutnávaš...hi..hi..nie je to ďaleko,teraz si ma tak doplietol,že by som bola schopná hneď teraz sadnúť a odletiť...hi
tak vzdy tam je respekt a to vzdy aj bude, ale citam si knizku, alebo sa pozeram na nejaku peknu slecnu....tak myslim na ine veci...Hi...
A Londyn nieje tak daleko...
ja tiež píšem hrozne,lebo mi je to jedno,píš ako počuješ,..hi...K tomu lietaniu-:-))))))ty na to stále myslíš???:-)))to je od teba fakt milé....ale všetci mi hovoria,to čo ty-a katastrofické filmi-letecké ma vždy uzemnia...hi
teda musim priznat ze pisem hrozne..prepac musi sa to zle citat tolko chyb..Hi...
inak co sa tyka toho lietania...tak sa nemusis bat..je tam velmi male riziko ze sa nieco stane..to asi ako ze ta zrazi auto....asi etse mensie...
vlastne si ani neuvedomuješ,ako je to fajn,že sem kuk,...hi...obveseluješ,...pomáhaš,...hi hi ...a si!
tak sema tma kuknem dam pause a tak..ale myslim ze som ten film videl...
ja som krasnne detcvo..Hi
...hi ..pozostatok z o zlého detstva-riešim to prácou,ktorú robím,preto ma baví,...preto som tu,...a čo ty?...hi už nekukáš?...hi
si velmi citliva co je na jednej strane pekne a dobre ale pre tento svet nieje moc vhodne...Hi..no nie?
práve preto,že si pri tom človek vela vecí uvedomí,(som rada,že žijem tento život)mňa ubíja utrpenie,ktoré tam vidím,nedokážem to pozerať.Ale aj môj muž má rád tento žáner,takže som niekedy nútená si kuk.