Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

to by bola ina sranda keby som sa rano zobudila s otlacenou klavesnicou na cele??
...hi,hi...Asi by sa na mne vsetci v praci bavili a to zajtra idem este aj na jeden pohovor.

slusny_muz

No na prechadzke som bol ale fotky som porobil len dve tri.....nechcelo sa mi fotit...Hi...ale vcera som bol behat v parku a dnes ma lytka dobre bolia...Hi

aja25

No to ja s tym nemam problem ked nechodim spavat.Ja uz sa tak strasne tesim do postele!!!A aky bol vikend? Bol si na prechadzke,spravil si nejake fotky?

aja25

aj tak ste to pekne tahali.obdivujem vasu vydrz obvykle byvam uz o 9-tej grogy.No ale zas vcera som precupotala celu noc.Takze som teraz len na zotrvacnik.