Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

...to som rada...hi..zajtra nepracuješ?Ja mám v pondelok nočnú,máme teraz toho vela,lebo sú virózy...a dnes bolo v správach že v maďarsku je vtáčia chrípka...

slusny_muz

zobrazuju pekne ale ja som si zvykol pisat bez nich...je to rychlejsie, hlavne na notebooku sa pise nie moc pohodlne...

ethel

brrr...rýchlo som venčila,lebo je tam stráááášna zima..hi.Ozaj,tebe sa zobrazujú interpunkčné znamienka? či ti to robí chaos?...hi..

slusny_muz

Nejako rychlo si vyvencila....Hi...
no co sa tyka tych ludi, hej nevies si predstavit preco to robia, a to sa neda ani pochopit....ale...niet sa co cudovat, ked uz ako male deti vydia stale len vojakov, bomby zbrane a vyrastaju s nenavistou voci zapadnemu svetu....pre nich to co mi robime je nenormalne..

ethel

...hi...bola som venčiť psa...hi...Ani sa nedivím,že si dávajú taký pozor.Neviem pochopiť,že niekto z presvedčenia dokáže zabiť také množstvo ludí..

slusny_muz

No minule som hviezdi videl a myslim ze aj velky voz....to napr. v BA nevidim, kvoli osvieteniu BA.
no ved vies ake kriteria su v UK na batozinu a tak celkovo...velmi sa boja...vsetko je striktne dane....

ethel

od veci...keď sa pozrieš teraz von oknom,čo vidíš? A vidíš aj hviezdy? Velký voz?...hi..A teraz späť:to by si si mal radšej kúpiť väčší kufor...hi..

slusny_muz

no jednu knizku som si doniesol ale to som mal za 2 dni precitane...
A zas som nechcel vela nosti aby som nemal moc tazky kufor ked pojdem odtialto....hi
hej dobry vtip s tou kniznicou..hi