Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No len casto su to take otazky, ze vayne nevies co na to povedat, ci sa len usmiat....
majú naozaj zaujímavé postupy,ale to je tým,že sú slabo informovaný,preto sa potom musia pýtať tu...
no dnesna mladez to vsetko bere z rychlika...a hlavne najprv prax a potom teoria...
...sa tu preberajú také témy,že som dostala strach o vlastnú dcéru,za 4 roky bude mať 15 a takéto otázky...to ja som sa ešte ani za ručičky nevodila...hi..(otcovská výchova)..hi...
Hi tak to som rad...
si strašne milý,som ti nesmierne vďačná,naozaj...
no u nas je 11 hodin...ale tak drzim sa statocne musis uznat...ale dam Ti vediet ked opustim virtualny svet a pojdem zas do inej hladiny..hi
o takomto čase už chodíš spinkať...hi...ty máš dnes výdrž...už len čakám,kedy....hi
no to len u nas sa tak v pohode predava tu myslim ani moc nie....
inak vsade je to to iste...zas o nic takeho velkeho si neprisla...ludia su vsade rovnaki...
sranda,že si mak nevidel...veď ja som v podstate totálne neznalá,poznám len SK,HU,BG,CZ,..tak by som tam bola v šoku..hi..