Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

....hi....rozumiem,prečo si si nedoniesol niečo také z domu? Alebo si to daj poslať...hi alebo knižnica?...hi ..pokus o vtip..

slusny_muz

Mne samota az tak nevadi...ja dokazem byt aj sam so sebou...niekedy to je blbe ale celkom sa to da...len by som chcel nejaku slovesnku knizku a citat si...

ethel

...hi..veru až do rána...hi..neboj na fotenie máš koooopu času,veď sa ti pobyt predĺžil.To sa tam necítiš trocha sám?Prechádzka s niekým v tejto pozdnej hodine mestom len žiar mesiaca a lámp,...hi

slusny_muz

co znamena dlho...? asi az do neskorych rannych hodin...
Jeeej zajtra vikendik...uz sa celkom tesim...pojdem si pofotit trosku mesto...lebo mam len par fotiek...

ethel

ty si ale kapacita....hi...obetuješ film s tvojou oblúbenou tematikou....no len dokedy ťa to tu bude baviť...hi...ja budem asi dlho sama:-)))))))

slusny_muz

ja viem, ale postupne aspon tie male treba prekonat doda Ti to sebadoveru a posilni ta to aby si prekonavala dalsie...

ethel

to by som musela mať stále vedla seba niekoho,kto ma bude takto tlačiť do predu, niektoré prekážky sa nedajú...strach je zlá vec

slusny_muz

uz som to vypol dnes nieje ten spravny den na takzto film...Hi...
radsej pokecam s Tebou kedze si sama doma...aspon Ti budem robit garde...virtualne...