Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No myslim ze v prvom rade o tie schopnosti!!!! A nebudem stresovat nejako to dopadne ved mi nikto hlavu neodtrhne!!
No ale uz si fakt pojdem lahnut lebo tu klavesnicu budem mat na tom cele od predu do zadu 2X!
No kedze mas vsetko co mas mat, tak uz ide len o sympatie a tvoje schopnosti...Hi
S tym usmevom to mam bez problemov ked som nervozna uskrnam sa od ucha k uchu stale,kostym uz visí na ramienku vyzehlený a vonavy ,make up zvladnem za desat minut ,vonavka stoji na policke v kupelke.Takze som pripravená!No uvidime...povedal slepý
drzim palce...a neabudni napisat ako Ti to dopadlo...dufam, ze prevalcujes konkurenciu...daj si pekny kostym, make up, prijemnu lahku vonu a vyzhras to...a samozrejme usmev..
...ale trosku som nervava asi preto aj ta nespavost....No ale dneska to bude bez problemov
No tak potom ano...ked si neni spokojna, tak vyskusaj nieco nove...niekedy nemas volby ke nieje ine zamestanie...musis mat co mas....
Nie som spokojna...keby som bola ostanem...No zivot je zmena.Nie som ten typ ktory ohne chrbat a drzi aj ked vie ze to nema vyznam.
No ved to je pravda, ale treba mozno menit ked si neni spokojna....lebo vzdy za kazdu cenu menit niekedy nema vyznam...
asi ano uvidim ako to dopadne...Obcas treba vyskusat aj nieco nove aby sme nezakrpateli...no nie?
fiha, menis pracu???