Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ahoj Elissa-navaríš za 40 min...neboj...na tej diag. je to na figu,že práve s týmto robím,je mi zle...
no bez varit, lebo pride priatel z roboty a doma nebude nic navarene, bude zle....Hi
Ahoj ethel, ako ti je fajnicko, vyspata, napecene. Ja sa neviem rozhybat, slusny muz, ja som este furt nenavarila:((( je jedna poobede. Ale uz idem, prisaham. ethel, pozrela som sa na to TU+, sice tiez som nemala potuchy, co to je, ale po precitani diskusie som vydedukovala. Je to cosi strasne, mraz mi ide po chrbte. Zivot je niekedy pekna svina a zdravie je take dolezite. Ja viem, aj prachy su, ale nie vsetko si za ne kupis!
Hej vsimol som si asi viem o co sa jedna, jeto smutne....
Ahojček...no doteraz mi bolo faj,vyspala som sa po nočnej,napiekla koláče,objedla sa a našla som tému TU+ a to ma momentálne rozplakalo...
Ahoj EThel aj ja Ta pozdravujem.....ako sa mas, vsetci ste zdravy..cital som ze chripkova epidemia je na Slovensku...
ahojte...Elissa,aj ja sa teším,že už si ako tak ok..Aj som už na teba myslela,že ani nenapíšeš ako ti je.Neboj sa vírusov vo vlaku,základ je udržiavať vzdialenosť od niekoho úst aspoň 50 cm.Prípadne si zakry nos a ústa ako to aj robíš...Samozrejme pozdravujem aj AJKU a SLUSNEHO_MUZA
pa a dobre navar...
Dakujem ti, teraz sa este vyterigat z postele a ucinit to:) Je uz pol jedenastej, ale vstavala som pred siedmou vyprevadit mladeho do roboty...A musim sa este ucit...Tak zatial cauko, pozdravujem aj obe zenstiny, ked sem dorazia.
No jasne ze treba vymastit, lebo inak sa Ti prihori kapusta. Mozno ju mozes s cibulkou vopred trosku "osmahnut" v panvici a potom dat na pekac. A pecies dokym bude maso makke. Ale kuracina byva pomerne rychlo...