Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

No som hladal v supermarketoch....ved zajtra je nedela tak ked pridem z kostolika budem piect...
Tak to je fajn, ze si neziarlila...ale myslim, ze trosku hej...ale len malicko..aj ked neviem na co...Hi

ethel

..k tej štrúdli-cesto si pokvapkaj maslom keď vyvalkáš a jemne posyp strúhankou-nevytečie ti šťava z jabĺčok..hi

ethel

...rovnaký názor na ATB-až po stanovení citlivosti..hi..profesionálna deformácia..hi..včera bolo fakt dobre..na dlhú debatu ale nie tu..hi..vypočula som si hádam celú slovenskú a česku pop..podaktorí tančili aj na stoloch..a podaktorí aj žiarlili..hi ja nie...hi

slusny_muz

Ozaj uz mam kupene cesto na strudlu a zohnal som aj skoricu...jablcka mam, vajicko tiez, tak sa pustim dotoho...zajtra a yoberem do roboty, ak mi to vyjde podla predstav,...

slusny_muz

No priznam sa ja ich moc ani nevyuzivam. ALe poznam ludi ktory nedaju dopustit na homeopatika. A urcite je to dobre ale tiez s mierou....hi

slusny_muz

No ja byvam v dome spolu s este 4 ludmi. Je to taky share house. Ale ja mam najvacsiu izbu...Hi..ale je fajn aspon je veselo...