Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No som hladal v supermarketoch....ved zajtra je nedela tak ked pridem z kostolika budem piect...
Tak to je fajn, ze si neziarlila...ale myslim, ze trosku hej...ale len malicko..aj ked neviem na co...Hi
..k tej štrúdli-cesto si pokvapkaj maslom keď vyvalkáš a jemne posyp strúhankou-nevytečie ti šťava z jabĺčok..hi
to chceš piecť v robote? či vari ešte dnes večer? A kde si to zohnal?
...rovnaký názor na ATB-až po stanovení citlivosti..hi..profesionálna deformácia..hi..včera bolo fakt dobre..na dlhú debatu ale nie tu..hi..vypočula som si hádam celú slovenskú a česku pop..podaktorí tančili aj na stoloch..a podaktorí aj žiarlili..hi ja nie...hi
Ozaj uz mam kupene cesto na strudlu a zohnal som aj skoricu...jablcka mam, vajicko tiez, tak sa pustim dotoho...zajtra a yoberem do roboty, ak mi to vyjde podla predstav,...
ja verim ATB...Hi..ale dam si ich len ked vazne treba....
Ako vcera bolo ani si sa nepochvalila,..
ja ich totiž nepoužívam tiež..hi..zase bodík...
No priznam sa ja ich moc ani nevyuzivam. ALe poznam ludi ktory nedaju dopustit na homeopatika. A urcite je to dobre ale tiez s mierou....hi
od veci: aký máš názor na homeopatiká? Takúto otázku som dnes na teba vymýšlala v robote...
No ja byvam v dome spolu s este 4 ludmi. Je to taky share house. Ale ja mam najvacsiu izbu...Hi..ale je fajn aspon je veselo...