Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Volali zostali sme dve vybrali druhu neva....neberiem to tragicky....budem skusat dalej....
cervene je tazke na moj krehky zaludok mam radsej biele ale musi byt kvalitne....
ja som si myslela ze to tiez nedokazem .....a najviac ma nastval titulok na zaver ze dalsie casti budu vysielat v Amerike tak do mesiaca...takze som sa v podstate nedozvedela ako sa to vsetko skonci...no neporazilo by ta?....hi
ale kdeze...len prevencia voci infarktu a ateroskleroze...jeden den = jeden sklenicka cerveneho vina...
nieco nove ohladom roboty??? Uz Ti volali?
si sa rozbehol s tym alkoholom...hi..Mne by teraz bodlo varene vinko.....
no tak slusny vykon, to by som asi nedokazal....
tak dokopy skoro nic noveho..Ethelka ma volno az do 16 myslim, Elissa varila veceru, nejake dobru...a ja som uz poobede a davam trosku cerveneho na krvinky...
Mam aj osobny rekord pozrela som za 2 dni vsetky casti Prison break .....fakt slusny serial....
A co vy tu a na okoli mate noveho?....ani som nic necitala nemala som comp zapnuty zvacsa citam alebo pozeram DVD...