90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

bara: velmi pekne dakujem

ste fakt zlate baby

a tak chcela by som sa spytat, ci tak na veceru si mozem dat jogurt? ci to nevadi, ze si nedam to iste co na obed

Barb 26

Aha :-) tak to sa tesim, milujem totiz spagetky a som hrozne rada, ze si ich nemusim odopierat :-) uz nech je pozajtraaaa...

bara017

tesim sa zajtra na tri kopceky zmrzliny:D :D ma den uhlohydratov.. takze na obed si spravim tmave cestoviny s dusenou paradajkou a cibulkou a na veceru zmrzkaaa:)

Barb 26

Kikulka, prosim, posles ju aj mne? Mozes na mail kelly-anka@post.sk
Dakujem veeeelmi pekne...
A baby, ste vsetky naozaj zlate, ze nam takto radite....:-)

bara017

ahojte:) fuu baby vidim, ze tu mate dost zmatok co s cim jest:) skuste recepty z netu alebo vecer Vam sem mozem nejake vypisat z knihy su fakt dobre:) ja idem podla nich..dnes mam na obed ryzu s dusenou zeleninou:) uz som riadne hladna no este som nestihla obed.. na ranajky som mala banan, ale ranajky boli uz o siestej, potom som mala o deviatej jablko, potom este jedno male jablko o 11 a teraz o 14.00 idem obedovat.. potom si dam uz len veceru o piatej a pre dnesok koniec:) vcera som vydrzala na troch jedlach, tiez az na tie jablka hadam tiez.. mne uz zacal letny semester a myslim ze sa nejak prestravujem mam dobry rozvrh takze sa to da spojit:) najhorsie je ked pridem domov a doma narobene palacinky ale odolavam:D