90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

aj moja prva dieta :)
ja taktiez cvicim 4-5x do tyzdna, len teraz posledny mesiac som nemala moc casu,ale od dnes som sa dotoho znovu pustila :)

bara017

hej baby cvicte kolko mozete:) ja cvicim 6x do tyzdna, niekedy aj kazdy den:) potom mi menej chuti jest.. mam ale trosku problem teraz tieto dva dni odkedy som nasadila tuto dietu tak ovela menej vladzem napr. behat. Ale tak to je preto ze moje telo bolo zvyknute na strasne velky prisun energie, teraz trosku šok ale urcite si zvykne a budem zase vladat ako predtym.. Zajtra den uhlohydratov, uz sa tesim.. a rano ananas, mnam mnam.. inak je to moja prva dieta ale som spokojna s nou..

Veronika222

no ja sa tiež nachodim cez den a ešte chcem každy večer 50brušakov a 3x15 zakopavačiek ak vieš čo myslim..

bzzz

tak neviem ze kolko,ale urcite to pomoze, ja planujem hodinu denne, plus dlhe prechadzky so psom, ziadny vytah ale schody...

Veronika2222

bzz : no tak ti držim palce a dufam že sa ti to odari a uvidiš v lete budeme take kočky že nebudu chlapy verit očiam :D len treba vydržat.. a pri tejto diete je doležite aj cvicenie? ak ano tak kolko?

bzzz

ano ano :(
uz som to tu pisala na zaciatku, no mam 177cm a 90kg, a chcela by som sa vratit na svoju povodnu hmotnost 65 kg, kedze som toho strasne pribrala aj zo zdravotnych dovod, tak teraz zacinam tvrdo bojovat,a dufam ze sa zadari :)mojim cielom je napratat sa do svojej predchadzajucej/povodnej konfekcii :D

Veronika2222

bzz : tak je dobre potom.. a kolko važis a merias? ja by som chcela dat dole dakych 5-7kg hlavne tie stehna a boky. zname partie však?

bzzz

celkom fajn :) no na obed sa vyskytol mensi problem, ale uz si budem nato davat pozor :) vecer som si aj pocvicila, bola som sa prejst so psom, takze som celkom spokojna :)