90. dnova dieta od 02. 02. 2010

Barb 26

Ahoooj,
ja by som asi ten rohlik radsej vynechala, ale je to na Tebe..:-)
To mas super, ze si mozes varit a stravovat sa aj doma, ja som odkazana skor na jedlo z restiky, nejake menu, ak mi akurat sadne..:-( no uvidime, ale dnes by hadam mohlo, dam si nejake masko so zeleninkou....
Ja som sa vazila vecer, mam otrasnych 65,7 kg. 10 kg minimalne musi ist urcite dole...
Tak drzim palce a dobru chut k obedu..:-))

kikulka

ahojky,tak aj ja mám raňajky úspešne za sebou :D dala som si banán a už sa mi varí obed,robím lečo a dala som tam diétnu párku,síce neviem,koľko bielkovín v tej párke asi nie je :) ale keď ja na mäso nie som vobec...ale co je horsie na Jednota na dedine uz o 7:30 neponúka čierne pečivo,tak teraz som na pochybách,či si dať kúsok bieleho,alebo radšej žiaden...asi sa budem riadiť hladom,keď budem veľmi hladná,tak si dám na obed 1 rožok,čo už,určite je to lepšie ako moje doterajšie prepchávanie...a ráno som sa teda odvážila,mám desných 67,5kg...tak by som bola rada,keby to šlo po 3 mesiacoch dole o 10kg :D

Barb 26

Dobre ranko,
tak, ranajky uspesne za mnou, uz sa tesim na obed....
Chcela som sa spytat tych, ktori maju skusenosti: je mozne skombinovat ryzu s fazulou? Konkretne mam na mysli taku konzervu ,,cervene fazule v mexickej chili omacke". A je mozne dat si k spagetam napr. morca delu?
Dakujem vsetkym za cenne rady :-)
Pekny dnik.

bara017

a kolko kg vlastne chcete schudnut? Tie co ste tu este nepisali? Keby sa mi nahodou za dva mesiace podarilo schudnut tolko kolko chcem, tak nemam prestat, vsak? Treba dodrzat tych 90dni aby to fungovalo..

Barb 26

Ahojte vsetci, tesim sa, ze nas je tolko a viem si predstavit, ze ma to bude pohanat dopredu... Zajtra je prvy den, tak sa psychicky pripravujem..:-)

bara017

no tak prvy den diety za mnou:) co ja viem celkom pohoda, vsetko som dodrzala a pritom som ani nemala daky nabity program takze casu jest by bolo:D :D no tak uz len pokracovat.. uz aby bol aspon mesiac za mnou, chcem vidiet vysledky:))) joj

bzzz

ahojte :)

tesim sa ze ste sa k nam pridali :)

od zajtra zacinam !!! :) jupiii :)

a ta skuska nebola vyhovorka, je ked som nervozna tak neviem jest :/