90. dnova dieta od 02. 02. 2010

daniellka

jj, zajtra by som chcela zacat, tak verim ze sa nam to spolu podari, ja by som chcela zist s vahou dole na takych 57kg, pomaly ale iste :) tak sa drzet krasky a zajtra "som v tom" aj ja :-DD s vami :)

Barb 26

Danielllka, jasne, cim nas bude viac, tym lepsie..:-) A ide to tak urcite lahsie, aspon mne :-) Takze zajtra zacinas??

Inak, kocky, o chvilku mame obedik :-) Drzte sa a ziadne prehresky!!! :-)

daniellka

Ahojte kočky, citam vase prispevky a rozhodla som sa pridat sa k vam s tou 90 dnovou dietou, sice zacnem trosku neskor ako vy...teda ak mozem. Akosi mi chyba pevna vola, ak by som ju drzala sama, a takto aspon budem mat motivaciu ked sa tu budeme podporovat :)

to Používateľ
kikulka: ak ta mozem poprosit poslat mi tu knihu v e-forme, budem ti velmi vdacna :)

uz teraz sa tesim a moje aktualne cisla: 168cm/77kg

tak verim ze sa nam to podari a zelam vam vsetkym krasny dnik :))

bzzz

ahojte :)

tak ranajky mam uspesne za sebou, jablcko a pomaranc,

na obed planujem ryzu a cinsku zeleneninovu zmes si k tomu spravim

a vkuse len pijem,pijem a pijem, vodu z vodovodu a caje bez cukru :)

Barb 26

Máš pravdu, včera sa mi už nepodarila vytlačiť, tak sa do toho idem hneď pustiť...
Ďakujem za rady :-))))

kikulka

Barb 26 prečítaj si tú knihu,tam je pekne rozpísané, čo v ktorý deň jesť a s čím,o pár dní to budeš mať už tak zafixované v hlave,že s tým už nebude žiadny problém

kikulka

ahojte kočky,nový deň pred nami :D
ja som pred chvíľou doraňajkovala,zjedla som 1/2 manga,,mňam a na obed zapekám zemiačiky s kyslou kapustou a zvyšku rodiny robím francúzske zemiaky,tak budeme mať podobný obed :)
Barb ja neviem,ale tak sa mi zdá,že v škrobový deň má byť zeleninový vývar,nie slepačí(kurací),či nie?ja tie vývary zasa ignorujem,včera som skúsila,ale nejde mi to dolu hrdlom,ja vôbec nie som na polievky :)

Barb 26

Ahojte kocky,
tak prvy den za mnou, presvedcila som aj manzela, drzi to so mnou, tak sa docela tesim...
Boli sme sa vcera prejst do obchodu (je to dost daleko), a kym sme prisli spat, poriadne sme dychcali, lebo je to dost do kopca. Od dnes ale uz zacnem cvicit....
Vcera sme si robili na veceru kuracie masko s lecom (mali sme aj na obed) a masko sme najprv uvarili a zaroven spravili vyvar, takze dnes aj s polievockou....
Vcera som sa aj pomerala, no hroza a des, ale verim, ze to pojde vsetko pekne dole....
Tak drzim palceky :-)