Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Danielllka, jasne, cim nas bude viac, tym lepsie..:-) A ide to tak urcite lahsie, aspon mne :-) Takze zajtra zacinas??
Inak, kocky, o chvilku mame obedik :-) Drzte sa a ziadne prehresky!!! :-)
Ahojte kočky, citam vase prispevky a rozhodla som sa pridat sa k vam s tou 90 dnovou dietou, sice zacnem trosku neskor ako vy...teda ak mozem. Akosi mi chyba pevna vola, ak by som ju drzala sama, a takto aspon budem mat motivaciu ked sa tu budeme podporovat :)
to Používateľ
kikulka: ak ta mozem poprosit poslat mi tu knihu v e-forme, budem ti velmi vdacna :)
uz teraz sa tesim a moje aktualne cisla: 168cm/77kg
tak verim ze sa nam to podari a zelam vam vsetkym krasny dnik :))
ahojte :)
tak ranajky mam uspesne za sebou, jablcko a pomaranc,
na obed planujem ryzu a cinsku zeleneninovu zmes si k tomu spravim
a vkuse len pijem,pijem a pijem, vodu z vodovodu a caje bez cukru :)
Máš pravdu, včera sa mi už nepodarila vytlačiť, tak sa do toho idem hneď pustiť...
Ďakujem za rady :-))))
Barb 26 prečítaj si tú knihu,tam je pekne rozpísané, čo v ktorý deň jesť a s čím,o pár dní to budeš mať už tak zafixované v hlave,že s tým už nebude žiadny problém
Ach jaj, to sa aj takto rozlisuje? Aj ked je to vlastne iba voda? To som netusila...
ahojte kočky,nový deň pred nami :D
ja som pred chvíľou doraňajkovala,zjedla som 1/2 manga,,mňam a na obed zapekám zemiačiky s kyslou kapustou a zvyšku rodiny robím francúzske zemiaky,tak budeme mať podobný obed :)
Barb ja neviem,ale tak sa mi zdá,že v škrobový deň má byť zeleninový vývar,nie slepačí(kurací),či nie?ja tie vývary zasa ignorujem,včera som skúsila,ale nejde mi to dolu hrdlom,ja vôbec nie som na polievky :)
Ahojte kocky,
tak prvy den za mnou, presvedcila som aj manzela, drzi to so mnou, tak sa docela tesim...
Boli sme sa vcera prejst do obchodu (je to dost daleko), a kym sme prisli spat, poriadne sme dychcali, lebo je to dost do kopca. Od dnes ale uz zacnem cvicit....
Vcera sme si robili na veceru kuracie masko s lecom (mali sme aj na obed) a masko sme najprv uvarili a zaroven spravili vyvar, takze dnes aj s polievockou....
Vcera som sa aj pomerala, no hroza a des, ale verim, ze to pojde vsetko pekne dole....
Tak drzim palceky :-)