90. dnova dieta od 02. 02. 2010

Barb 26

Aha, ja som brala kapustu ako zeleninu, takze maso so zeleninou mi prislo ako vhodne..:-( vies mi prosim poradit, kde by som mohla najst nejaky rozpis, ktora potravina sa radi do ktoreho dna? to som fakt nevedela, ze kapusta patri do skroboveho dna..:-(
ja viem, ze kuracie by bolo vhodnejsie, ale ked uz som ho tak prejedena, volim radsej bravcove alebo hovadzie - ale mas pravdu, radsej sa budem sustredit na to kuracie...

kikulka

barb myslím,že ten segedín by aj mohol byť,taky dietnejšie urobeny,nie vela oleja,bez smotany(teda aspon u nas sa tam pridava sladka smotana),chude masko :D

barbinka

barb: a ty máš dnes aký deň, keď chceš jesť segedín? aj keď bez knedle, tak tam máš kapustu a mäso. Kapusta s a v tejto diéte radí pod škroby a mäso pod bielkoviny. Ešte jednu radu ti dám. Či už budeš držať diétu, alebo nie, bravčové mäso by som určite vysadila. ani zdravé nie je a ešte z neho aj priberáš.

barbinka

barb: no však, v morcadele je kadečo, radšej si urob svoju vlastnú omáčku, uvidíš, že to bude ešte lepšie.

Barb 26

Kikulka, jasne ze ma dobehnes, ked sa Ti to podarilo uz predtym, tak isto aj teraz...:-)
Myslis, ze segedin je vhodna volba na dnesny den? Samozrejme bez knedle...

Barbinka, s tou ryzou a fazulou si ma potesila, skoda tej morcadely - to co tam je sa sice neda velmi nazvat masom, mozno pre vrabce, je tam v takom mini mnozstve. A ta soja asi teda tiez nie je vhodna...hm...aj ked je tam tiez len minimum?

barbinka

bara: diétu som držala dávno. Schudla som 5 kg za mesiac a pol. Viac som nepotrebovala schudnúť. Takže môžeš prestať s diétou kľudne, len sa musíš podobne stravovať aj po diéte. ryžu s fazuľou môžeš, neuškodí ti to, ale špagety s morcadelou určite nie, je tam aj nejaké mäso a fazuľa. Kúp si k tomu nejakú paradajkovú omáčku, alebo so šampiňónmi môžeš, alebo s podusenou zeleninou, tiež si môžeš dať pizzu s paradajkovým základom. a ty si nemôžeš ako navariť deň dopredu? nemusíš byť odkázaná na reštiky.
kikulka: mala by si si dať aj pečivo k tomu, ale tmavé. Lebo potom budeš len zbytočne hladná. A bielkovinový deň nie je len o mäso. Máš toho veľa na výber.

kikulka

tak to si na tom o 2kg lepšie,ale dúfam,že ťa dobehnem :D...je to fajn,keď si môžem doma variť,ale o 2 týždne mi začne letný semester a to len bude problém s obedom a večerou...ale zvykla som si to robiť tak,že ak som mala bielkovinový deň a bola som preč,tak som si dala biely jogurt s čiernym pečivom,v sacharidový deň som kúpila celozrnné fornetty a najhoršie to bolo sa škrobovým dňom,väčšinou som si deň pred tým uvarila rizoto,alebo zapiekla zemiaky s kyslou kapustou a zobrala so sebou...ja tiež neviem,či si ten rožok dať,či nie...hmmm